Több száz anyuka szállta meg gyermekével a Nyugati-téri MacDonald’s éttermet, miután híre kelt, hogy a biztonsági őr nem tartotta helyén valónak azt, hogy egy kismama nyilvános helyen etette meg a még anyatejjel táplálkozó gyermekét. A kismamák azonban nem csak megjelentek az étteremben, hanem – tiltakozásuk jeléül – meg is szoptatták a gyermeküket. Sajnos, a Guiness felé nem jelezték előre az eseményt, de az biztos, hogy ennyi anyuka egyszerre már régen szoptatott nyilvánosan.

Hogy igaza volt-e a kismamának?

Hogy helyes-e egy étteremben, vagy bárhol nyilvános helyen szoptatni?

Nem tudom.

De azt minden nap tapasztalom, hogy vannak olyan témák, amihez mindenki ért ebben az országban.

Mindenki jobban tudja, hogyan kell gólt rúgni, mint a Fradi csatárja.

Ha gyereked van, nálad mindenki jobban fogja tudni, hogyan neveld, és meg is osztja veled a tanácsokat. Lehetőleg mindenki mást fog mondani: a védőnő szerint szoptasd háromóránként, a doktornő szerint mérd is le minden alkalommal, a szoptatási tanácsadó szerint tedd percenként cicire, az anyósod szerint viszont a tápszer a valódi gyógyír, ami szabaddá teszi az anyát. Sőt, a jelek szerint már a biztonsági őröknek is megvan a maga tuti tippje a témában.

Tanáccsal mindenki fog szolgálni, de hogy mi az igazán jó Neked, csak te fogod tudni megtapasztalni.

Ugyanez a helyzet akkor, amikor valaki belevág az ingatlan eladásába. Hiszen mindenki adott már el legalább lakást, vagy akart eladni, vagy legalább hallott róla, hogy valaki eladta valami szuper módszerrel.

A volt iskolatársad esküszik rá, hogy csak egy mobil kellett hozzá, nyomott pár képet, feldobta egy oldalra, és egy hónapon belül elment a lakása.

A valóság az, hogy a hirdetését soha a kutya se nézte meg, viszont a szomszéd lakó áron alul megvette a berlinből hazaköltöző fiának a lakást, miután látta, hogy már fél éve üresen áll.

A házban a szomszéd esküszik rá, hogy 400.000 Ft/nm-es áron ment el a múlt hónapban a harmadik szomszéd lakása. Tudja, hiszen neki megmondták.

A valóság az, hogy az a lakó alig 180.000 Ft/nm árat kapott az ingatlanjáért, de ezt soha nem fogja bevallani.

A főnököd el fog dicsekedni, hogy neki milyen gyorsan eladta a házát az országos hálózatú ingatlaniroda.

A valóság sajnos az, hogy a bank értékesítette a házat, mert már akkora volt rajta a jelzálog, hogy ez volt az utolsó kiugrási lehetőség.

Hogy neked mi fog beválni?
Nem tudom. Csak te fogod tudni.

Annyit azért tanácsolok: ne higgy mindenkinek!

Ha adsz egy esélyt annak, akinek valóban van tapasztalata ezen a téren, talán nem fogod megbánni. Egy próbát megér.

Hívja számunkat, ha eladó ingatlanja van: 06 70 377 3341