Egyre többen keresik a jó minőségű eladó házakat Budán. Nézzük, mire figyelj, ha a környéken keresel magadnak otthont, mit vizsgálj meg, ha egy hirdetésnél azt látod: „Budai ingatlan eladó”.

Ha már tudod, mit keresel, nézz szét itt: >>> Ingatlan kereső

Budai ingatlan eladó – de hol?

Melyik környék az, ahová szeretnél költözni? Buda nagy terület, és nem mindegy, hogy a Rózsadombra vagy Békásmegyerre vágysz. Gondold végig, hogy mi lenne kényelmes neked, mi az, amit közlekedés és infrastruktúra szempontjából szívesen felvállalsz. Vannak olyan területek – például a Budai Vár környéke – ahol ritkán kerül ki az ablakba a tábla, rajta a felirattal: „Budai ingatlan eladó.” Szerencsére nálunk akad a kínálatban néhány olyan kuriózum is, mint egy ház a Naphegyen, vagy polgári lakás a Feneketlen tónál.

Budai ingatlan ára

Természetesen az se mindegy, mekkora büdzsével rendelkezel. Ha olyan helyre vágysz Budán, ahol ritkán akad eladó ingatlan, számíts rá, hogy kicsit meg kell emelned majd a költségeket. Még egy rosszabb állapotban lévő eladó ingatlan ára is lehet magasabb az átlagnál – pusztán azért, mert a környéken nincs még csak eladó telek sem.

budai ingatlan eladóIngatlan jó áron Budán

Ha azonban képes vagy kompromisszumra, találhatsz valódi gyöngyszemeket. A 11. kerületben eladó ingatlanok egyre felkapottabbak, de még mindig található egy-egy lakás olcsón. Érdemes körülnézni a Vízivárosban, vagy a Margit-körút fejlődő részein is. A budai fonódó villamoshálózat építése egy pár évig még nehézkessé teszi a környék megközelítését, de gondolj csak bele: mennyit fog nőni annak a budai eladó ingatlannak az értéke pár év múlva, ami az új és gyors villamoshálózat mentén fekszik!

Ingatlan befektetés Budán

Ha szeretnél megvásárolni egy olyan eladó ingatlant Budán, amely képes lesz a számodra akár passzív jövedelmet is generálni, azt javaslom, keresgélj az egyetemek, főiskolák környékén. A kiadó ingatlanok Budán nagyon keresettek, különösen a kicsi garzonok. Az ilyen lakások felújítása se költséges. Ugyanakkor számításba kell venni az ingatlan kiadással járó kockázatokat is. Ha azonban hajlandó vagy egy kis rizikót felvállalni, meglásd, folyamatos, kényelmes, értéket tartó befektetést találhatsz.

Kérlek, nézz szét kínálatunkban! (Kattints ide.) Ha nem találod, ami érdekel, hívj fel, partneri hálózatunk segítségével biztosan megtaláljuk a számodra megfelelő eladó ingatlant Budán!

Hegyesi Csaba 06 70 377 3341