Nos, ha úgy gondolod, hogy szívesen vennél egy eladó ingatlant a XXII. kerületben, akkor nyilván az is érdekel, hogy milyen környéken helyezkedik el ez az eladó telek, vagy ház.
A XXII. kerület – és benne Budatétény és Budafok – Buda déli részén található. Ez egy régóta lakott városrész, de a honfoglalás óta majorságok, majd szőlők, gyümölcsösök, kertek fogadják az ide látogatót. Jelenleg is jellemzően kertvárosi jellegű. Főleg családi házakat találsz a környéken, de ha Budafok-Tétény belvárosa felé közelítesz, bizony még öreg, történelmi pincéket, kastélyokat is láthatsz.


Mégse a világ végére költözik, aki itt készül családi házat venni. A környéken pezseg a kulturális élet – akárcsak a pezsgő! 🙂 A legismertebb esemény az őszi pezsgő- és borfesztivál, de van itt könyvtár, közösségi ház, óvoda, iskola, lovarda, közért, és minden, ami szükséges. A közelben elhelyezkedő Tóváros lakóparkban pedig sportközpont is található. Nagyon gyorsan elérhető két nagy bevásárló – szórakoztató központ is; a Savoya park és a Campona. Ugyanakkor jó levegő, tiszta, emberbarát környezet fogad itt.


Ha tehát úgy döntesz, hogy a XXII. kerületbe (Budatétény, illetve Budafok) szeretnél költözni, akkor lesz egy szuper, kertvárosi családi házad. Ugyanakkor nem leszel elzárva sem a modern élet olyan kényelmétől, amit egy bevásárlóközpont nyújthat, se a várostól. Mind autóval, mind tömegközlekedéssel kényelmesen be lehet érni Budapest központjába. De ha helyben maradsz, akkor is élvezheted az igazi, jó értelemben vett kisvárosi hangulatot. (Mint a Lila akác közben!)


Pont ilyen környékre vágysz?
Akkor keress a 22. kerületi ingatlanjaink között bátran! Kattints ide: Budatétényi ingatlanok

Vagy hívj most:

Hegyesi Csaba 06 70 377 3341