Ingatlant vásárolnál? Nézz körül az oldalunkon!

Bár az ingatlan keresőt igyekeztünk úgy kialakítani, hogy minél könnyebb legyen eligazodni rajta, lehet, hogy szükséged van segítségre. Ezért itt olvashatsz egy rövid leírást arról, hogyan használd az oldalt – ha az ingatlanok között nézelődnél.

Keresd fel az Ingatlankereső oldalt!

Nézegetés, lapozgatás az eladó ingatlanok között

Minden oldalon megtalálható bal felül egy felirat: “Ingatlan kereső”. Ha ide kattintasz, eljutsz az ingatlanokat bemutató oldalra. Máris számos eladó lakást, házat láthatsz. Ha legördítesz az oldal aljára, és a “Korábbiak” szövegre kattintasz, még több ingatlant fogsz látni. Ha vissza szeretnél lépni az eredeti oldalra, szintén az oldal alján, jobb oldalon találod az “Újabbak” feliratot. Ide kattintva a legfrisebben feltöltött eladó házak, lakások, telkek közül válogathatsz.

Az ingatlan kereső használata

Mivel elég sok eladó telek, lakás, ház van az adatbázisunkban (és folyamatosan bővül a kínálat), érdemes használni az oldal tetején található keresőt. Itt lehet szűrni a megjelenített eladó ingatlanokat. Egyszerűen kattints a szövegdobozok melletti nyílra, és egy legördülő menüben megjelenik a választható lehetőség. Így kiválaszthatod, hogy pl. csak az eladó családi házakat jelenítse meg az oldal. Szűrhetsz még a szobák száma, az eladó ingatlan elhelyezkedése, és ára szerint is. Ha beállítottad a keresési szempontokat, kattints a “Küldés” gombra.
A kereső ekkor már csak azokat az eladó ingatlanokat fogja mutatni, amik megfelelnek a Te igényeidnek.
Ugye, milyen egyszerű?

Az ingatlanok leírásának megtekintése

A megjelenített találatok közül egyszerűen válaszd ki azt az eladó ingatlant, ami érdekel, és kattints rá. Ekkor az ingatlan részletes adatait fogod látni.
Az eladó lakás (ház, telek) fényképein, részletes leírásán, adatain túl lehetőséged van térképen is megnézni annak elhelyezkedését. Ez azonban nem mindig pontos, előfordul, hogy csak a környéket tudjuk megmutatni. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatra, ezért vannak olyan eladó ingatlanok, melyeknek a címét akkor adjuk ki, ha eljössz velünk megnézni azokat. Csak akkor érdeklődj, ha komolyan gondolod! Nálunk fontos a személyes kapcsolat, inkább telefonálj, beszéljünk, mint e-mailezz. (Természetesen minden megkeresésre válaszolunk, de ha igazán szeretnél választ a kérdéseidre, hívj minket!)

Más eladó ingatlanokat is megnéznél?

Ha most ismét a bal felső sarokban látható “Ingatlan kereső” feliratra kattintasz, akkor az előző keresésed eredményét fogod látni. Így megnézheted a többi eladó ingatlant, ami megfelel az igényeidnek.

Ha változtatnál a keresési feltételeken (pl. mégis 3 szobás lakást keresnél), akkor a korábbiakhoz hasonlóan használd az ingatlan keresőt, csak most az új feltételeket jelöld be.

A kereső elérhető minden oldalon (így e melett a bejegyzés mellet is), jobb oldali sávban. Így könnyen kezdhetsz válogatni az eladó ingatlanok között, amikor csak szeretnéd.

Remélem, sok olyan eladó családi ház, lakás, telek, vagy akár irodaház lesz a kínálatunkban, ami érdekel. Ne gondolkozz sokáig, hívj minket, kérdezz a részletekről!

Most pedig: keresd meg a leendő otthonod!